L'IEVA EN LA TROBADA UV-IDECOS

L'IEVA ha participat  en la Trobada 2021 Universitat de València-Instituts d'Estudis amb les aportacions de la professora M. Carmen Agulló sota el títol "Teixint xarxes". Aquesta desena robada va estar organitzada per  La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, i la Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià (FedinesPV).

L’eix central d'aquesta jornada girava al voltant del desenvolupament territorial i els seus reptes futurs de la vertebració territorial de la Comunitat Valenciana, en particular les xarxes territorials. Abordar el desequilibrat territorial així com social sense oblidar el despoblament  en les zones rurals varen ser les qüestions que es varen abordar.

M. Carmen Agulló va fer un repàs de quina ha estat la realitat de la comarca de la Vall d'Albaida i com l'IEVA va suposar un element a destacar com entitat que amb els seus vint-i-cinc anys ha aportat elements importants en aquest teixit territorial i social, però sobretot amb entenent que la Comarca de la Vall d'Albaida és una comarca de futur, lemma del proper congrés que es celebrarà a Castelló de Rugat el pròxim 1 i 2 d'abril de 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *