Benicolet. Presentació del llibre "Panses a l'ombria del Benicadell"

 

 

Benicolet, 4 de setembre de 2021.

 

Ahir la vesprada es va presentar a Benicolet el llibre Panses a l'ombria del Benicadell. Riuraus i sequers a la Vall d'Albaida de Carlos V. Fuster. Aquest llibre és el resultat del IX Premi d'Investigació que va atorgar l'IEVA l'any 2012. L'acte va estar organitzat per l'Ajuntament de Benicolet i l'IEVA i va comptar amb la participació d'Antoni Ferrando (Universitat de València) i autor del pròleg, l'autor ,Carlos Fuster, i el president de l'IEVA Joan J. Torró.

La presentació s'ha emmarcat dins dels actes del V Congres d'Estudis de la Vall d'Albaida, que se celebrarà els dies 1 i 2 d'abril de 2022 a Castelló de Rugat. D'aquesta manera s'inicien les activitats després de les vacances de l'estiu.

Tot seguit es va servir el sopar, i es va assistir a l'actuació d’Hilari Alonso, dins la Festa de l'Escladà.

L'IEVA i la comissió organitzadora del V Congrés d’Estudis de la Vall d'Albaida recordem que el pròxim acte precongressual se celebrarà el 24 de setembre vinent a Fontanars dels Alforins, amb una taula redona al voltant de les energies alternatives i les plaques solars. A més, l'1 d'octubre tindrem a Ontinyent una conferència amb el títol "Moviment obrer a Ontinyent 1918-1922" a càrrec d'Alfred Bernabeu, cronista de la ciutat d'Ontinyent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *